Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening outlet Hornbach zorgt voor flinke rij

Al voordat Hornbach afgelopen donderdag in het Gelderse Duiven openging, stond er een flinke rij voor de bouwmarkt. Dat is niet voor niets: de zaak opende een outlet op het populaire bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. Honderden artikelen werden daar vier dagenlang verkocht voor 50 procent van de prijs of minder. Dat meldt BNDeStem.

Afgelopen week was er een tijdelijke outlet geopend aan de Nieuwgraaf 42 in Duiven, achter de Hornbach. De bouwmarkt had het pand vorig jaar gekocht voor een Hornbach vloeren-vestiging, maar aangezien een deel nog leegstaat, besloot men om er vanaf Hemelvaartsdag vier dagen lang een outlet te openen. Klanten konden tot en met zondag 12 mei profiteren van aanbiedingen. Op de eerste dag verzamelde zich al een grote groep mensen voor de winkel, en er stond ook een lange file op de A12 vanuit Duitsland richting Duiven, hoewel de reden hiervoor niet bekend is, aldus BNDeStem.


Publicatiedatum: