Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Niels Verwij (Dekbed Discounter) gaat opeens leaseauto's aanbieden'

'Hocus pocus, keep the focus. Die kreet staat op meerdere plekken in het kantoor van Niels Verwij, bekend als een van de 100 succesvolste ondernemers van ons land. Maar nu gaat de dertiger die €35 miljoen verdiende met Dekbed Discounter opeens lease-auto's aanbieden.' Dat schrijft zakenmagazine Quote.


Niels Verwij (zie inzet) vergaarde een fortuin met de verkoop van dekbedden.

Het slim inzetten van leaseauto's als rijdende reclamezuilen is een effectieve manier gebleken voor DekbedDiscounter om zich goedkoop onder de aandacht te brengen. Hoewel Verwij, mede-eigenaar van de Jamani Group, eerder investeerde in verschillende bijhandeltjes en investeringen, heeft hij besloten zich nu weer volledig te richten op de kernactiviteiten van het bedrijf. Dit betekent dat de focus weer ligt op de dekbedovertrekken en de aanbiedingensite Koopjedeal. Door efficiëntere bedrijfsvoering, zoals het gebruik van AI, is het mogelijk gebleken om de e-commercebedrijven effectiever te runnen. Dit heeft echter ook geleid tot het afscheid nemen van een deel van het personeel. In een gesprek met Verwij in de podcastserie Mijn Eerste Miljoen werd duidelijk dat deze keuzes niet werden ingegeven door zakelijke zorgen. De aflevering is te beluisteren op alle bekende podcastkanalen en te bekijken op het Youtubekanaal van Quote.

Bron: Quote

Publicatiedatum: