Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op de groepsstand van Fedustria

XLBoom toont hospitality producten op Salone del Mobile Milano

Op de komende editie van Salone del Mobile Milano zal het Belgische merk XLBoom zijn hospitality producten voorstellen op de groepsstand van Fedustria in Paviljoen18. Van 16 tot en met 21 april worden in Milaan meer dan 300.000 bezoekers verwacht dus de verwachtingen zijn groot. Gedurende dit toonaangevende even wordt Milaan vijf dagen overrompeld door design afficionados, persmensen, retailers en architecten.De collectie die XLBoom voorstelt bestaat uit ontwerpen van Frederik Delbart, Alain Gilles en Sascha Sartory. Allen internationaal gekende ontwerpers. Ook stelt XLBoom die dagen een primeur voor. Een stijlvolle paraplubak. Op regenachtige dagen een 'must have' voor restaurants, winkels en hotels. Deze werd eveneens ontworpen door Frederik Delbart en is een aanvulling van het Diablo gamma.

De hele collectie staat in het teken van passie voor vakmanschap. Met designs voor binnen en buiten creƫert XLBoom sinds 1997 esthetiek in het dagelijks leven. Originele en hoogkwalitatieve ontwerpen kenmerken het verhaal dat dit Antwerpse bedrijf vertelt. Bij de zoektocht naar de beste materialen worden de unieke XLBoom producten gemaakt in verschillende ateliers buiten Europa. Alle producten worden geproduceerd door en exclusief voor XLBoom.

Meer informatie:
XLBoom
Simon De Heuvellaan 1
2110 Wijnegem
+32 3 213 50 20
[email protected]
www.xlboom.com

Publicatiedatum: