Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootste Intratuin van Nederland 40 jaar

Het grootste Intratuin tuincentrum in Nederland viert zijn 40-jarig jubileum, dankzij de inzet van André en Conny Nusselder, die het in 1984 openden in Duiven. In het begin verkochten ze nog geen kerstartikelen en ontbrak een café. Nu, 40 jaar later, wordt Intratuin Duiven gerund door hun zonen Wouter en Nico, en staat het bekend om zijn uitgebreide kerstshow, een grote publiekstrekker.Ondanks hun leeftijd zijn André en Conny nog steeds actief in het tuincentrum. Ze hebben afgesproken dat André zijn eigen kantoorruimte zal behouden zolang hij leeft. Conny heeft minder tijd doorgebracht in het tuincentrum vanwege haar werk in de horeca en haar betrokkenheid bij het verhuren van commerciële ruimtes binnen het complex.

Met meer dan 200 medewerkers in het laagseizoen en bijna 300 in het hoogseizoen, heeft het tuincentrum een grote verantwoordelijkheid tegenover het personeel, vooral tijdens de uitdagingen van de coronapandemie, die een aanzienlijke impact had op de bedrijfsvoering.

Bron: BN DeStem

Publicatiedatum: