Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verlichtingsarmatuur Emanuelle valt in de prijzen

Elk jaar worden ongeveer 11.000 ontwerpen ingediend voor de iF Design Award. Uiteindelijk ontvangen de meest prestigieuze ontwerpprestaties van bedrijven en studio's een onderscheiding. Ook Dark at Night uit Maldegem viel in de prijzen door haar verlichtingsarmatuur Emanuelle, die elegantie combineert met functionaliteit.



Dit schijfvormige armatuur is verkrijgbaar in drie formaten: 400 mm, 600 mm en 800 mm, en voorziet in verschillende verlichtingsbehoeften en ruimtelijke vereisten. De horizontale versie zorgt voor een strak en modern tintje, perfect om boven tafels te hangen, terwijl de verticale montageoptie een unieke twist geeft aan muren en gangen. Emanuelle is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en heeft een opvallend rotanmotief dat beide helften van de schijf siert.



Dit patroon voegt niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid toe, maar dient ook een praktisch doel. Het rotan patroon zorgt ervoor dat het licht zachtjes verspreidt, waardoor er in elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. "Emanuelle is niet zomaar een verlichtingsarmatuur; het is een kunstwerk dat vorm en functie naadloos combineert. Of het nu individueel of in clusters wordt gebruikt, dit armatuur zal in elke ruimte en een blijvende indruk achterlaten."



Meer informatie:
Dark at Night
+32 (0)50 71 81 40
info@dark.be
www.dark.be

Publicatiedatum: