Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Topdrukte bij Kwantum vanwege virale spiegel

De Teddy Wave-spiegel van Kwantum veroorzaakt een ware sensatie op TikTok en Instagram, met filmpjes die binnen één dag door meer dan een miljoen mensen worden bekeken. Deze virale hype heeft geleid tot topdrukte bij Kwantum, met flinke rijen voor de filialen en teleurgestelde klanten die net misgrijpen.


De spiegel, geliefd om zijn zachte golvende ontwerp en betaalbaarheid, is razendsnel uitverkocht. In diverse winkels stonden klanten zelfs in de rij voordat de winkels openden. Het succes van de spiegel lijkt te worden aangewakkerd door zijn gelijkenis met duurdere modellen en zijn populariteit onder grote influencers op sociale media.

Dit is niet de eerste keer dat een product van Kwantum viraal gaat; eerder was het een keramieken fruitschaal die snel was uitverkocht. Ondanks teleurstellingen onder klanten, belooft Kwantum een nieuwe lading Teddy Wave-spiegels tegen juni, hoewel klanten zich niet vooraf kunnen inschrijven.

Meer informatie:
Kwantum
www.kwantum.nl

Publicatiedatum: