Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met producten van twee Duitse familiebedrijven

Vijn Brands opent permanente showroom in Utrecht: "Als je het doet, moet je het goed doen"

Bezoekers van de afgelopen Retailbeurs Utrecht hebben zeer waarschijnlijk de nieuwe showroom van Vijn Brands gezien. Bij Trade Mart Utrecht, in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs, heeft het agentuur een permanente toonzaal geopend. "Tijdens het event ben ik veel bekenden uit de sector tegengekomen. Bestaande klanten, maar ook mensen die ik nog ken van vroeger", vertelt Devlin Vijn. Samen met Desirée Hagebeuk runt hij het agentschap.


Désirée Hagebeuk en Devlin Vijn van Vijn Brands.

Kracht van herhaling
Het is een flinke stand met een dubbele doorgang die Vijn Brands heeft weten te bemachtigen. Dat moet ook, want er is genoeg om te tonen. "Als je het doet, moet je het goed doen", zegt Desirée lachend. "We geloven in de kracht van herhaling, dus zullen voor langere tijd bij Trade Mart Utrecht te vinden zijn. We zijn erg blij met de ruimte. In plaats van klanten bezoeken, kunnen we ze nu zelf uitnodigen."


Servies van ASA Selection.

Duitse familiebedrijven
Vijn Brands vertegenwoordigt twee Duitse familiebedrijven: Zack en ASA Selection. "De producten van Zack verkoop ik inmiddels al 18 jaar, waarvan 10 jaar als zelfstandige. ASA Selection is nu zo'n 5 jaar onderdeel van het portfolio." Bezoekers van internationale beurzen kunnen de producten van beide merken regelmatig tegenkomen. Op Ambiente in Frankfurt en Maison&Objet in Parijs worden de artikelen getoond. Nu kan ook Utrecht aan dit lijstje toegevoegd worden.


Roestvrijstalen woonaccessoires van Zack.

Aanvulling voor het aanbod
In het verleden waren de producten van Zack en ASA Selection (los van elkaar) al eerder aanwezig bij Trade Mart Utrecht. Met het debuut van Vijn Brands keren de labels terug. "Het is een mooie aanvulling voor het aanbod op de beurs", stelt Anne Wessels van het B2B-inkoopcentrum. "We nemen enquêtes af onder onze bezoekers en er was overduidelijk vraag naar deze twee merken. Zowel naar de lifestyle accessoires van Zack, als naar het serviesgoed en de woonaccessoires van ASA Selection."ASA Selection
De productielocaties van ASA Selection bevinden zich voornamelijk in typische keramiekregio's. Naast producties in Oost-Europa en het Verre Oosten, produceren drie bedrijven in Portugal en Duitsland exclusief producten onder het merklogo ASA Selection. De expertise van ASA Selection op het gebied van keramiek begon meer dan 40 jaar geleden. Het programma van ASA Selection omvat meer dan 2400 verschillende producten. Een groot deel van het tafelservies en de woonaccessoires wordt geproduceerd in porselein- en keramiekfabrieken. Daarom is bijna elk stuk een uniek handgemaakt item.Zack
Zack, gevestigd in Oststeinbek in de buurt van Hamburg, werd in 1985 opgericht en is een gespecialiseerde leveranciers van roestvrijstalen woonaccessoires. Of het nu gaat om sanitairproducten, badkameraccessoires, woonaccessoires of artikelen voor op tafel. Je vindt het allemaal in het assortiment, dat bestaat uit circa 400 tijdloze designartikelen.

De kans is aanzienlijk dat het assortiment van Vijn Brands nog verder uitgebreid wordt. Désirée en Devlin staan er namelijk voor open om nog een merk toe te voegen aan het aanbod. Hierover later meer...

Wil je een kijkje komen nemen in de nieuwe showroom van Vijn Brands? Neem dan contact op met Désirée Hagebeuk en Devlin Vijn.

Meer informatie:
Vijn Brands
+31 (0)619960617
info@vijnbrands.nl
www.vijnbrands.nl