Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Grand Interior opent 1e fysieke showroom in het ETC

The Grand Interior heeft op 11 maart jl. haar nieuwe showroom geopend in het ETC Design Center, waarbij het een uitnodigende ruimte biedt voor liefhebbers van Italiaanse stijl met een touch of Hollywood. De fysieke showroom, die tot voor kort ontbrak, biedt een nieuwe manier voor klanten om de verfijnde collectie van meubels, accessoires, vloeren, verlichting en meer te ervaren. Ook wil het bedrijf met deze stap een bredere doelgroep aanspreken.

Frank Versteeg is de oprichter (2009) en eigenaar van The Grand Interior. Zijn achtergrond uit de mode, creativiteit en gevoel voor stijl reflecteren in zijn gerealiseerde interieurs en meubel ontwerpen. Deze stijl is nu terug te zien in de gehele collectie van het merk, dat alles biedt voor het interieur: vanaf de houten vloeren tot de eigen verfcollectie die momenteel in productie is.


Links: Oprichter en eigenaar Frank Versteeg die het lintje doorknipt van de nieuwe showroom in het ETC Design Center te Culemborg.

Wat is de meerwaarde van de opening van een fysieke showroom in het ETC Design Center te Culemborg?
''Met de opening van een nieuwe showroom in het ETC Design Center kunnen klanten onze collectie op een fysieke locatie bezoeken. The Grand Interior erkent de uitdagingen van het aantrekken van klanten die voorheen moeite hadden om een fysieke showroom te bezoeken. Nu kunnen klanten, ook nieuwe, zonder enige afspraken te hoeven maken, de showroom binnen stappen. Daarnaast komen er veel bezoekers in het ETC Design Center die wellicht nog niet van ons hebben gehoord, of het merk nog niet kennen. We hopen met deze stap ook een breder publiek te bereiken.''

Hoe worden de collecties tot stand gebracht bij The Grand Interior?
''De collectie van The Grand Interior wordt samengesteld door een getalenteerd team van jonge Italiaanse designers, onder leiding van eigenaar Frank Versteeg, die als expert ervaring heeft met een achtergrond in Italiaanse mannenmode. Hun liefde voor Italië en oog voor design zorgen voor een unieke stijl die zich onderscheidt van andere aanbieders op de markt. Door te produceren in Italië, Azië en Nederland kunnen we een divers assortiment aanbieden dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.''Het idee van een totaalconcept spreekt veel klanten aan. Hoe garanderen jullie een snelle levering van dit alles, vooral gezien de huidige uitdagingen zoals oorlogen en inflatie?
''Het team van The Grand Interior begrijpt de waarde van efficiëntie en klanttevredenheid. Door geen maatwerk te bieden op stoffen of afmetingen van meubels, kunnen we een grote voorraad aanhouden en snelle leveringen garanderen, zelfs in uitdagende tijden. Deze toewijding aan klantenservice heeft ons geholpen om onze reputatie van betrouwbaarheid en kwaliteit te handhaven.

In een tijd waarin geopolitieke spanningen en economische onzekerheid de markt beïnvloeden, blijft The Grand Interior vasthouden aan hun kernwaarden van kwaliteit en betaalbaarheid. Door de prijsstelling nauwlettend in de gaten te houden en te zorgen voor efficiënte bedrijfsprocessen, kunnen we onze klanten hoogwaardige producten blijven aanbieden tegen concurrerende prijzen.''

Jullie werken samen met Mijn Deur Van Staal, waarvan de deuren ook te zien zijn in de showroom. Waarom hebben jullie voor deze samenwerking gekozen?
''De samenwerking met Mijn Deur Van Staal is een bewijs van de veelzijdigheid van The Grand Interior. Door samen te werken met experts op het gebied van stalen deuren kunnen we een volledig pakket aanbieden, waardoor we niet alleen meubels en verlichting kunnen leveren, maar ook unieke architectonische elementen die bijdragen aan de algehele sfeer van een ruimte.''

Meer informatie:
The Grand Interior
Thomas Verweij - B2B
thomas@thegrandinterior.com
www.thegrandinterior.com