Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met merken als M line, Tempur en Van Dyck

Boer Staphorst opent slaapafdeling

Donderdag 28 maart aanstaande opent Boer Staphorst een slaapafdeling met vele bekende merken, zoals M line, Tempur en Van Dyck. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de opbouw en worden de contouren van een slaapafdeling steeds meer zichtbaar.

Op de slaapafdeling is straks een ruim assortiment te vinden op het gebied van slapen. Te denken aan bedden in diverse stijlen, maar ook bedtextiel en beddengoed zoals matrassen, dekbedden en hoofdkussens. Daarnaast vind je er ook meerdere testbedden om een passend matras en kussen te vinden.Tijdens het openingsweekend van de slaapafdeling op 28, 29 en 30 maart zijn er acties en aanbiedingen bij Boer Staphorst. Maak onder andere gebruik van het gratis slaapkameradvies door de interieurontwerpers van Boer Staphorst, ontvang bij aankoop van een bed een Boer cadeaupas ter waarde van 250,- euro of kom schaapjes tellen met de kinderen.

In de bistro is het tijd voor ontbijt. Op 28, 29 en 30 maart betaal je voor een ontbijtje tussen 09.00 en 10.00 uur tijdens de openingsdagen maar 2,- euro in plaats van 3,95 euro.

Meer informatie:
Boer Staphorst
Achthoevenweg 2
7951 SK Staphorst
0522 – 46 68 00
info@boer-staphorst.nl
www.boer-staphorst.nl

Publicatiedatum: