Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prospectt doet overname

Na de opening van de nieuwe showroom in de Gouwekerk in het centrum van Gouda, komt Prospectt met nog meer nieuws. De prachtige merken Räder, PPD, Sirius en Wax Design zijn de afgelopen jaren succesvol op de Nederlandse markt gebracht door Gift Stories, het bedrijf van Angelique van der Maarel en Karien Kerstholt.



"Na verschillende gesprekken kwamen we tot de conclusie dat het zeer goed zou zijn voor zowel Prospectt als Gift Stories om intensiever samen te gaan werken", aldus Pieter-Leen Burger, directeur van Prospectt. "Dit heeft concreet geleid tot de overname van de activiteiten van Gift Stories door Prospectt. We zijn hier bijzonder blij mee en hebben per direct ook de merken van Gift Stories in onze prachtige kerk tentoongesteld. Hierdoor is het voor onze klanten mogelijk om in alle rust uit meer dan 40 merken een prachtige collectie samen te stellen."



Meer informatie:
Prospectt B.V.
Hoge Gouwe 39
2801 LB Gouda
+31 (0)182 686332
info@prospectt.nl
www.prospectt.nl

Publicatiedatum: