Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keukenfabrikant Kvik heropent designwinkel

De Deense keukenfabrikant Kvik heropent vandaag de deuren van haar vernieuwde designwinkel in Barendrecht. Nieuwe verlichting, aankleding, geur en muziek, geven de winkel een meer huiselijke en toegankelijke sfeer. Daarbij zorgt de nieuwe designzone en digitale schermen voor een optimale en toekomstbestendige winkelervaring. De vestiging wordt geleid door franchisenemer Hans Zevenbergen (58) die ook eigenaar is van Kvik Rotterdam Alexandrium.


Franchisenemer Hans Zevenbergen, Kvik Barendrecht.

Kvik Barendrecht, een winkel van maar liefst 400 vierkante meter, is aangepast naar het nieuwe winkelconcept van Kvik. "De sfeer is huiselijk, alsof je bij een vriend of vriendin op de koffie bent," vertelt Hans. "We hebben verschillende hoekjes gecreëerd waar je samen met bezoekers kunt zitten. Dit zorgt voor een toegankelijke sfeer." Volgens Hans hebben bezoekers vaak al een idee wat ze willen. In de winkel moeten hun ideeën samenkomen. "Klanten kunnen bij ons de materialen bekijken, voelen en combineren. We maken moodboards en 3D-tekeningen en realiseren zo samen hun droomkeuken. Een inspirerende en prettige omgeving helpt daarbij."Meer informatie:
Kvik Barendrecht
Pesetastraat 34A
2991 XT Barendrecht
www.kvik.nl

Publicatiedatum: