Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We willen onze evolutie als wereldwijd designmerk uitdrukken"

Bolia introduceert nieuw logo

Toen Bolia in 2000 werd opgericht, introduceerde het een baanbrekend bedrijfsconcept. Vanaf dag één was het de ambitie om detailhandel en e-commerce te combineren, om zo het beste van beide werelden te bieden.

'Destijds was Bolia waarschijnlijk het eerste meubelbedrijf wereldwijd dat websiteverkoop integreerde in fysieke winkels, waardoor de barrières tussen retail en e-tail werden doorbroken. Het was dan ook niet meer dan logisch om ons bedrijf en onze winkels te branden met het Bolia.com-logo, als symbool voor de uniciteit van ons concept.

In de afgelopen 24 jaar is Bolia aanzienlijk gegroeid en geëvolueerd. We hebben ons concept verfijnd, onze collectie versterkt en wereldwijd uitgebreid. Met ons nieuwe logo willen we onze evolutie als een wereldwijd designmerk uitdrukken, terwijl we onze Scandinavische roots behouden.

We geloven dat het de fusie van onze retail- en e-tail-origines symboliseert in een uniforme merkidentiteit, geworteld in creativiteit, eenvoud en vakmanschap.'

CEO Lars Lyse Hansen: 'Het nieuwe logo symboliseert de samensmelting van onze origines in zowel retail als e-tail, die samenkomen als één entiteit en het laatste hoofdstuk van dot-com markeren.

We geloven dat het onze designidentiteit op een nieuwe, verfijnde manier weerspiegelt, en we zijn verheugd om het te onthullen samen met de lancering van onze Lente Collectie.'

Bron: LinkedIn.

Publicatiedatum: