Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie nieuwe Aanhuis.nl-winkels in Nederland

Sinds deze maand is de Aanhuis.nl formule maar liefst drie winkels rijker. Met de komst van de Graauw Interieurs in Oss als Aanhuis.nl Oss, Van Woerden Wonen in Veenendaal als Aanhuis.nl Veenendaal en de nieuwe winkel Aanhuis.nl Doetinchem in Doetinchem, versterkt Aanhuis haar positie in de provincies Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland.

"Wij zijn heel blij met deze samenwerkingen want in Oss en Veenendaal zijn het al jaren dé adressen voor je complete woninginrichting en moderne kwaliteitsmeubelen. Vakbekwame experts adviseren, inspireren, meten en monteren en nemen je echt werk uit handen", zegt Henk Waal, formulemanager van Aanhuis.nl. "Stylisten staan voor je klaar met stappenplannen voor je interieur, elke woonstijl en iedere trend is bekend en daarom passen beide winkels perfect in onze Aanhuis formule."


De pui van Graauw Interieurs.

Aanhuis.nl Doetinchem is een nieuwe winkel die binnenkort haar deuren opent in Doetinchem. Deze eigentijdse winkel belooft een unieke winkelervaring te bieden aan klanten. Met een gevarieerd assortiment van kwaliteitsproducten en een focus op klanttevredenheid, streeft Aanhuis.nl Doetinchem ernaar om aan de behoeften van diverse consumenten tegemoet te komen, met het vertrouwede Aanhuis.nl aanbod.

Aanhuis.nl heeft ruim 70 woonwinkels door het hele land. Al ruim 10 jaar leveren ze vakwerk aan huis voor een mooi en sfeervol thuis.

Meer informatie:
De Graauw Interieurs
info@degraauw.nl
www.degraauw.nl

Van Woerden Wonen
info@vanwoerdenwonen.nl
www.vanwoerdenwonen.nl

Aanhuis.nl Doetinchem
doetinchem@aanhuis.nl
www.aanhuis.nl

Publicatiedatum: