Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'designweb is het platform voor designliefhebbers en interieurprofessionals'

designweb is met zijn premium design content en zoekmachine 'designfinder' hét designplatform voor iedereen die van design en interieur houdt; van consument tot professional. Je vindt er dagelijks het belangrijkste design nieuws, onafhankelijke reviews, productvergelijkingen, shop-tips en vooral heel veel design voor de beste online prijs. Kortom: dé plek om bij designliefhebbers, interieurprofessionals en designers in beeld te komen!

Designfinder: de grootste design zoekmachine van Nederland en België
Designfinder is met een aanbod van meer dan 51.000 design items de grootste design zoekmachine van Nederland en België. Dagelijks wordt dit aanbod uitgebreid, waarbij je over een tijdje tot wel 100.000 design items met de beste online prijzen kan verwachten. Wat maakt designfinder uniek ten opzichte van andere zoekmachines? Dat zijn de wishlists en prijsalerts die bezoekers kunnen aanmaken voor al hun favoriete design meubels en accessoires. Voor alle items die op een wishlist worden gezet, wordt een seintje verstuurd indien de prijs verandert. Voor items waarop een prijsalert is ingesteld, wordt een melding verstuurd indien de prijs van het item de ingestelde prijsgrens raakt. Deze functie biedt dé uitkomst voor bezoekers die een bepaald budget beschikbaar hebben; zowel consumenten die willen investeren in design als interieurprofessionals die aan interieurprojecten werken. Zo maken we het voor alle designweb bezoekers mogelijk design investeringen dagelijks tegen de beste prijzen van onze partners, passend binnen elk gewenst budget te doen. En niet geheel onbelangrijk: je vindt in designfinder alleen 100% origineel design!

Al het design op één plek
Designfinder is ook wel de Google van design. Het aanbod in designfinder bestaat naast het bekende design via grote design webshops van merken als Louis Poulsen, Vitra, HAY en Ligne Roset, ook uit design van ontwerpers die in de standaard grote design webshops niet vindbaar zijn. En niet te vergeten: het design van aanstormend design-talent heeft eveneens een plek in designfinder. In designfinder is dus echt al het design op één plek te vinden. Het resultaat? Voor designliefhebbers wordt design vele malen toegankelijker en ontwerpers, merken en winkels vergroten met designfinder hun bereik, leads en omzet op een unieke wijze.


Jasper van Engelenhoven.

De missie van designweb
Volgens Jasper van Engelenhoven, de oprichter van designweb, is het de missie van designweb om 'als autoriteit in de designwereld investeren in hoogwaardig, duurzaam en waardevast design zo toegankelijk mogelijk te maken voor zo veel mogelijk mensen, en zo samen fast furniture tegen te gaan.' Door samen te werken met zo veel mogelijk betrouwbare design partners en een doelgroep bestaande uit zowel particuliere als zakelijke design- en interieurliefhebbers, is Jasper ervan overtuigd dat designweb wezenlijke impact kan maken. 'Design items krijgen zo gemakkelijker een plek in de interieurs van onze bezoekers, en we bieden onze design partners de mogelijkheid tot een groter bereik, meer bezoekers en uiteindelijk een hogere omzet. Win-win!'.

Meer informatie:
designweb

hallo@designweb.nl
www.designweb.nl