Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Home Factory opent studio en atelier

The Home Factory opent morgen (1 maart) officieel de deuren van haar nieuwe studio en atelier. "Al sinds ons bestaan werken we bij The Home Factory achter de schermen aan de ontwikkelingen en ambities van dit bloeiende en boeiende bedrijf. Het bedienen van al onze klanten met een bredere dienstverlening vroeg om een aangepast concept. Met een passende huisstijl én een grotere locatie, dat plaats biedt aan zowel een ontwerp Studio als een Atelier met een uitgebreide collectie producten en materialen", vertelt eigenaar Bianca Mookhoek.

Bij The Home Factory adviseren ze bij het creëren van optimale en aangename woonruimtes. Dat doen ze zowel voor particulieren als voor bedrijven en organisaties. Niet alleen maken ze de plannen, van eerste schetsen tot 3D-visualisatie, ook richten ze de ruimte in van meubelen tot en met de styling.Meer informatie:
The Home Factory
Benedeneind Noordzijde 478
3405 CG Benschop
www.thehomefactory.nl

Publicatiedatum: