Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld:

Nieuwe generatie hotels Van der Valk valt op vanwege de trendy interieurs

De nieuwe generatie hotels valt op vanwege de trendy interieurs. Valkvrouwen geven er vaak hun persoonlijke touch aan. Zo ook Alice van der Valk, die verantwoordelijk is voor het interieur van Van Der Valk Hotel Apeldoorn, Van der Valk Hotel Eindhoven-Best en het in 2025 hopelijk compleet vernieuwde Hotel de Gouden Leeuw.



In kleine boutique hotels en restaurants doet ze veel van haar ideeën op. Een bepaalde energie of vorm van gastvrijheid kunnen haar inspireren. Ook is Alice geïnteresseerd in verschillende culturen en probeert bepaalde indrukken te verwerken in concepten.



In Hotel Eindhoven-Best zie je veel terracotta tinten, poederkleuren en vintage chic, naast lichte vloeren en veel ramen dus veel licht. In combinatie met het vele hout en intieme kleuren, straalt het interieur warmte uit. Ook elementen uit de jaren zeventig gecombineerd met deze tijd komen terug.



Eindhoven staat bekend als design-, tech- en lichtstad. Die elementen komen op verschillende manieren terug in het interieur. Zo zijn de kamers rondom verlicht en kan er gespeeld worden met kleuren. Als PSV thuis voetbalt kan het hotel verlicht worden in rood en wit. De innovatie wc's van Trone zijn weer een link naar design.

Meer informatie:
Van der Valk
www.valk.com

Publicatiedatum: