Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Top 3 boxsprings volgens de Consumentenbond

De Consumentenbond test doorlopend boxsprings op onder andere de lichaamsondersteuning, het doorlaten van vocht en de levensduur. Vooral de ondersteuning laat vaak te wensen over, concludeert de belangenvereniging. Twee boxsprings zijn Beste uit de Test.

Naar de mening van de Consumentenbond, die slechts een klein deel (in totaal 16) van alle boxsprings die op de markt zijn kan testen, komt de Avek Ninety als een van de twee beste uit de test.

"Het is een complete boxspring met veel opties die in verhouding goed scoort op ondersteuning, levensduur én ligcomfort. Een aanrader dus, maar nadelen zijn er ook. De vochtdoorlatendheid is lager dan gemiddeld met de standaardtopper."

Getest werd de Ninety boxspring van Avek met het matras met standaard hardheid en de OptiFoam topper. Het onderstel is gemaakt van pocketveren van 13,5 cm met bovenop 2 lagen PU schuim. Het matras bestaat uit een laag pocketveren van 13 cm met boven en onder een identieke laag koudschuim van 2,5 cm. De topper is een laag koudschuim van 5 cm.

Als tweede eindigde Emma Deluxe, de derde plaats is voor Auping Original.

Hier kun je de complete test lezen.