Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Dovy Keukens verkozen tot Beste Keukenmerk'

In een marktonderzoek, uitgevoerd onder meer dan 500 consumenten die het afgelopen jaar een keuken kochten of plannen hadden om dit binnenkort te doen, scoorde Dovy Keukens op alle criteria beter dan de concurrentie. "We zijn dan ook fier op onze overwinning als ‘Beste Keukenmerk van het Jaar 2024’. Deze erkenning weerspiegelt onze passie en toewijding aan het leveren van uitzonderlijke keukenoplossingen. Het is vooral een bevestiging dat onze klanten tevreden zijn met hun Dovy-keuken en dat ze onze aanpak en innovatief beleid weten te appreciëren", aldus Dovy Keukens.


Donald Muylle (1952), meubelmaker en zaakvoerder van de Belgische Dovy Keukens.

Het onderzoek heeft als doel om de merken in de schijnwerpers te zetten waar mensen graag op vertrouwen. Dit gaat over merken die aantrekkelijke producten op de markt brengen, innoveren, hun verantwoordelijkheid nemen op het vlak van milieu en laten zien dat ze hun steentje bijdragen aan een duurzame samenleving.

Marktonderzoeksbureau AC Nielsen leidde het online onderzoek. Geen enkel merk had inspraak of invloed in dit onderzoek. Alleen de consumenten zelf gaven hun eerlijke mening.

Meer informatie:
Dovy Keukens
www.dovykeukens.be

Publicatiedatum: