Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Daniël Straver versterkt Dutch Wall Decor

Na het faillissement van BN International heeft Daniël Straver besloten heeft om per 1 februari jl. het verkoopteam van Dutch Wall Decor te komen versterken. Daniël zal in hetzelfde rayon werkbaar blijven als bij zijn voormalige werkgever en ook zijn mobiele telefoonnummer blijft ongewijzigd.Dutch Wall Decor heeft de distributie van de collecties van Borastapeter Zweden van BN Walls-Voca overgenomen, maar daarnaast heeft het bedrijf ook een breed assortiment aan commerciële behangcollecties van de merken Erismann, Zambaiti en Duro. "Op 1 februari starten we ook met de levering van de nieuwe collectie NEWBIE-II van Borastapeter. Deze collectie is al te bestellen, maar Daniël komt natuurlijk graag langs om deze en onze andere collecties voor te stellen", aldus Dutch Wall Decor.

Dutch Wall Decor is ook leveranciers in de Benelux voor renovlies, maar ook voor glasvlies, glasweefsel, lijm, behangtafels, behanglijmmachines en kwasten ben je bij hen aan het juiste adres.

Meer informatie:
Dutch Wall Decor
Ohmweg 1-f
2952 BD Alblasserdam
0478 – 63 11 85
[email protected]
www.dwd.nu

Daniël Straver
06-51548281
[email protected]

Publicatiedatum: