Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootste houtdraaierij van Frankrijk investeert in nieuwe duurzame ontwikkeling

Rood, zwart, naturel, roze of geel: de molens van Peugeot staan symbool voor verschillende uitdagingen. Allereerst maken ze deel uit van de geschiedenis van een groot Frans bedrijf. Naarmate de technologie evolueerde, bleef Peugeot Saveurs, de grootste houtdraaierij van Frankrijk, altijd vasthouden aan zijn kernwaarden. De molens van het merk symboliseren het Franse erfgoed.



Jaarlijks worden vier miljoen houten onderdelen vervaardigd in de houtdraaierij in Quingey (Doubs). Na afwerking in de spuiterij met hoogwaardige lakken en kleuren, volgt handmatige assemblage en een visuele kwaliteitscontrole. Peugeot Saveurs heeft onlangs 1,4 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuwe verflijn om de kwaliteit van de molens te verbeteren, het bedrijf voor te bereiden op de toekomst, de productie te vergroten en geavanceerde technologieën te implementeren die de ecologische voetafdruk positief beïnvloeden.

Meer informatie:
Peugeot Saveurs
www.be.peugeot-saveurs.com

Publicatiedatum: