Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
JC Living klaar om te verrassen tijdens Meubelhartdagen

Agent Wiebe Bouma: "Ze weten wat er belangrijk is voor zowel de retailer als de consument"

Op 29 en 30 januari en 5 en 6 februari staan de Meubelhartdagen op de planning, wat betekent dat JC Living zich klaarmaakt voor de presentatie van haar nieuwste modellen en stoffen. De groothandel in zitmeubelen zal een deel van de collectie tentoonstellen in de showroom voor het publiek.


Wiebe Bouma, is met zijn agentschap New Ambiance verantwoordelijk voor de verkoop van JC Living in Nederland.

'Ouderwets' scherp
Wiebe Bouma, eigenaar van New Ambiance, is agent voor JC Living in Nederland. Hij vertelt dat de collectie een aanvulling is op het aanbod van zitmeubelen binnen zijn agentschap. "Ik weet zeker dat we hiermee veel retailers gaan verrassen. De inkopers van JC Living hebben het goed voor elkaar. De prijzen zijn 'ouderwets' scherp. Het zijn typische modellen voor de Nederlandse markt en prijstechnisch zeer interessant."

Het meubelbedrijf uit Huissen heeft zowel ervaring in de productie als in de detailhandel. "Hierdoor weet JC Living wat belangrijk is voor zowel de retailer als de consument", licht Wiebe toe. "Dit vertalen ze in eigen, betaalbare productontwerpen waarbij kwaliteit centraal staat."Uitsluitend Europese productie
Door middel van een uitgebreid typeplan en een ruime stofkeuze krijgen klanten van JC Living de mogelijkheid een gewenst model geheel zelf samen te stellen. "In de uitsluitend Europese productie wordt gebruik gemaakt van houten frames, metalen singels en hoogwaardige koudschuim vulling om de zitmeubelen te allen tijde te voorzien van een uitstekend zitcomfort", voegt Wiebe toe. Exclusiviteit op klant- en regioniveau is mogelijk, en specifieke modelontwikkeling is op aanvraag bespreekbaar.

Ongeveer een jaar geleden opende JC Living een eigen showroom in het Gelderse Huissen. Dit biedt distributeurs, retailers en consumenten de mogelijkheid om een selectie aan modellen en bijbehorende functies van dichtbij te bekijken.Bezoek de groothandel in zitmeubelen, JC Living, bij B2B-inkoopcentrum Het Meubelhart op de volgende dagen:

  • Maandag 29 januari 2024 (10.00 – 20.00 uur)
  • Dinsdag 30 januari 2024 (10.00 – 18.00 uur)
  • Maandag 5 februari 2024 (10.00 – 20.00 uur)
  • Dinsdag 6 februari 2024 (10.00 – 18.00 uur)Meer informatie:
JC Living
Karstraat 95
6851 DG Huissen
085 022 05 78
[email protected]
www.jcliving.nl

Wiebe Bouma
06-12151289