Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontwerpster Amy Behn: "Collectie van Libeco Home geïnspireerd op Griekse eilanden"

Deze nieuwe collectie van Libeco Home is geïnspireerd op de Griekse eilanden. Ontwerpster Amy Behn legt uit dat de smaragdgroene Egeïsche Zee en de bronskleurige, door de Griekse zon geblakerde heuvelruggen, haar levendig voor de geest stonden toen ze de collectie creëerde.

"De collectie is echter niet alleen geïnspireerd door het Griekse landschap. Ook de eenvoud van het leven op de Griekse eilanden vind ik zo fascinerend. Van het kleine iets groots maken is ware alchemie. Indrukwekkende gerechten met slechts een paar bescheiden ingrediënten. Prachtige interieurs met louter natuurlijke materialen. Wat heb je nog meer nodig in het leven? Op naar volgende winter", aldus Amy.

Atlas
De kussens zijn verkrijgbaar in twee kleuren en zijn gemaakt van een dicht geweven, puur linnen, stonewashed canvas. Elke kleur is afgewerkt met een unieke linnen bies in het midden en een ritssluiting. De tassen zijn verkrijgbaar in de kleur River, de streepdetails en handgrepen zijn afgewerkt met een linnen bies. De tassen zijn gevoerd met een all-over streepprint in de kleuren River en Natural.

Tinos
Deze Belgian Towel is vernoemd naar Tinos. De kleuren en sfeer die deze towel uitstraalt, passen perfect bij het Griekse eiland. Deze zomer heeft de fouta een basistoon in Ecru met aan elk uiteinde een andere streep. De kleine fouta, het gastendoekje en het kussen hebben allemaal een kleine streep boven- en onderaan en het mini etui heeft één middenstreep voor- en achteraan.

Vourkari
Dit sierdeken is het zusje van The Belgian Towel. Het heeft twee verschillende strepen, één aan de bovenkant en één aan de onderkant. De naad bevindt zich in het midden, de zijkanten zijn niet gezoomd en het is boven- en onderaan afgewerkt met franjes. Het kussen heeft dezelfde streep aan de boven- en onderkant en is afgewerkt met een ritssluiting.

Sailors stripes
Dit is een keperbinding van linnen, met strepen all-over in de kleuren River en Ecru. Het werd ontworpen om te matchen met het Vourkari sierdeken, maar past bij veel van het bedlinnen van Libeco.

Kea
Dit nieuwe tafelkleed is vernoemd naar een prachtig bergstadje op het Griekse eiland Kea. Het tafelkleed heeft een stevige, effen weefselstructuur en kan perfect in de wasmachine! In tegenstelling tot een klassiek tafelkleed bedekt The Belgian Table Throw niet de volledige tafel. Zo geniet je niet alleen van het prachtige tafelkleed, maar ook van je mooie tafel! Beide uiteinden van dit ecrukleurige weefsel hebben een andere streep en zijn afgewerkt met franjes.

Pacific
Ontdek de Pacific placemat in nieuwe kleuren. Men fotografeerde de Pacific op dezelfde tafel als de Ioulida. Van een match made in heaven gesproken! Als men een grote tafel heeft, wordt aangeraden erop los te combineren! Door het wassen en ouder worden krijgt de zware, puur linnen stof in rijke kleuren meer patina en een versleten look.

Kea
Deze servet is vernoemd naar het eerder genoemde Griekse eiland en heeft twee verschillende strepen op de Riverkleurige grondtoon. De servet past perfect bij de Pacific placemat, de Ioulida tafelloper en nog meer bestaande collecties van Libeco.

Meer informatie:
Libeco NV
Tieltstraat 112
8760 Meulebeke
+32 (0)51 48 89 21
[email protected]
www.libeco.com

Publicatiedatum: