Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter Spin 25 jaar in dienst van Home Center, waar z'n eerste kindje het levenslicht zag...

Een bijzondere mijlpaal voor Home Center. "Onze collega Peter Spin is al 25 jaar in dienst bij ons bedrijf. Dit is een waardevol moment waar we graag bij stilstaan als organisatie. We hebben dit natuurlijk uitgebreid gevierd met collega’s en een heerlijke taart. Als kerst op de taart heeft Peter een oorkonde en speldje ontvangen. Peter is een toegewijde medewerker bij Home Center en is zelfs al 40 jaar werkzaam in de retailbranche. In die 25 jaar heeft hij verschillende functies gehad binnen Home Center. Van verkoper tot outlet manager en medewerker bij de afdeling Planning en Service."

"Een bijzonder feitje: Peter heeft in ons gebouw gewoond, en het wordt nog mooier – zijn allereerste kind zag hier het levenslicht!

Wij waarderen Peter zijn inzet enorm en willen hem daarvoor bedanken! Namens de hele familie Kapenga en medewerkers, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Op naar de volgende!", meldt de directie op social media.

Wil jij Peter ook feliciteren? Laat dan hier een felicitatie achter.

Meer informatie:
Home Center
www.homecenter.nl

Publicatiedatum: