Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

bert plantagie haalt branchekenner naar Cuijk

Per 1 januari 2024 komt Fred Neuwald de gelederen van bert plantagie versterken. Daarmee haalt de onderneming een branchekenner met zeer veel ervaring naar Cuijk. Het zakelijk terrein van de nieuwe CCO bestaat uit de gebieden sales, productontwikkeling en marketing, met het accent op de DACH-regio.Fred Neuwald werkte lange tijd voor Segmüller en staat tot en met 31 december 2023 onder contract bij Begros, als inkoopdirecteur. Zijn nieuwe aanstelling is onderdeel van een herstructurering bij bert plantagie, bedoeld om de succesvolle groei van de afgelopen jaren verder uit te bouwen en de positie van het merk te verstevigen. Fred Neuwald neemt een deel van de taken van Mirjam Snapper over, die de organisatie onlangs heeft verlaten voor een andere uitdaging binnen de branche.

Eigenaar Bert Plantagie verheugt zich op een nieuw hoofdstuk: “Ik ken Fred Neuwald al meer dan 15 jaar via de andere kant van de tafel en ben ervan overtuigd dat we met dit gezamenlijke besluit een belangrijke stap hebben gezet op weg naar een toekomstbestendige onderneming. Ik kijk ernaar uit om samen het DNA van het bedrijf te versterken en het merk bert plantagie verder te ontwikkelen.”

Sandra Troost, marketeer bij bert plantagie, zal ook in Keulen aanwezig zijn ter kennismaking. Zij gaat de Nederlandse buitendienst namelijk verder versterken, naast Max Verstegen (Sales Officer) en onder leiding van Peter van Schie (Brand Director).

Op imm cologne (14-18 januari) is er de gelegenheid om Fred Neuwald persoonlijk te leren kennen, in hal 4.2 op stand C059.

Meer informatie:
bert plantagie
info@bertplantagie.nl
www.bertplantagie.com

Publicatiedatum: