Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decostar lanceert nieuwe website

Totaalleverancier van woondecoratie Decostar lanceert een nieuwe website. Compleet met een vernieuwde webshop met verfijnde functionaliteiten en een gloednieuwe look-and-feel. Krijg inzicht in alle gegevens, orders, facturen en maak handige verlanglijstjes aan.

De afgelopen maanden is er met veel toewijding naartoe gewerkt en begin december was het moment daar. Waar al veel klanten Decostar online wisten te vinden, is het doel van de nieuwe website voor Decostar om 24/7 beschikbaar te zijn met de nieuwste trends en meest inspirerende collecties.

Navigeer door de webshop met een nog aangenamere shopervaring en vind moeiteloos alle favoriete producten terug met een verbeterde filtering. Maak gebruik van verlanglijstjes om je persoonlijke stijl en voorkeuren te organiseren. En krijg in één oogopslag inzicht in besteleenheden en prijzen, waardoor je shopervaring nog prettiger wordt. Op zoek naar alle productfoto’s in één klik? Hier biedt de downloadfunctie een oplossing voor. Alles is gedaan om het jou gemakkelijker te maken.

Wil je geïnspireerd worden? Duik dieper in de wereld van woondecoratie met de inspirerende Shop the Look’s. Ontdek de nieuwste trends, bestsellers en de mooiste thema’s. En door jouw favoriete artikelen te selecteren, shop je gemakkelijk in één klik een complete look. Neem een kijkje op de nieuwe website van Decostar. Ga naar www.decostar.nl/grid/klant-worden en vraag een account aan.Meer informatie:
Decostar
info@decostar.nl
www.decostar.nl
www.countryfield.nl

Publicatiedatum: