Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flinders publiceert de woontrends van 2024

Woonwinkel Flinders lanceert het trendrapport met de woontrends van 2024. Dit is een overzicht van de nieuwste woontrends die Flinders signaleert op basis van zowel het zoek- en koopgedrag van consumenten als de nieuwe collecties die worden uitgebracht door de merken die de woonwinkel verkoopt.

Het rapport onthult de zes meest invloedrijke woontrends van 2024 en vormt een onmisbare digitale gids voor iedereen die een passie heeft voor interieurdesign. Bij iedere trend ontdek je direct welke producten uit het assortiment daar perfect bij passen en kom je door erop te klikken terecht op de pagina over het product of de collectie zelf.


Het Flinders trendrapport van 2024.

De woontrends voor komend jaar staan in het teken van zowel kleuren en materialen als unieke samenwerkingen en succesvol design in een kleinere uitvoering. Zo benadrukt dit rapport bijvoorbeeld het gebruik van de pasteltinten lila en lichtroze die op een heel subtiele manier een frisse en vrolijke uitstraling aan een interieur geven.

De trend van samenwerkingen tussen meubel- en verlichtingsmerken met toonaangevende ontwerpers en merken buiten de woonbranche duikt ook op en belooft innovatief design met een buitengewoon karakter. Daarnaast wijst het rapport op de komst van ‘klein design’. Deze trend laat zien dat iconische ontwerpen nu vaker beschikbaar zijn in een compacter formaat. Ideaal voor designliefhebbers met een kleinere woonruimte.

Wat betreft materialen neemt de woontrend opaalglas een prominente rol in. Opaalglas zien we vooral terug in de lampenkappen waardoor het licht op een vriendelijke manier verspreid wordt. Verder is er de terugkeer van chroom dat zorgt voor moderne en luxueuze interieurs.

Tot slot mag de mix van een neutrale basis met opvallende kleuraccenten niet ontbreken in het rijtje met de zes woontrends. Meubels en verlichting krijgen vaak een neutrale tint terwijl de woonaccessoires uitblinken in opvallende kleuren.

Meer weten over de woontrends van 2024? Het Flinders trendrapport is gratis online te downloaden.

Meer informatie:
Flinders
www.flinders.nl

Publicatiedatum: