Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Olger bank slaat brug tussen tafels en banken van Sav & Økse

Sav & Økse is de collectie Scandinavische houten meubels, die door De Machinekamer is ontworpen. Ze begonnen met Sav & Økse als antwoord op de vraag naar mooie en betaalbare tafels van massief hout. De collectie tafels is sindsdien gegroeid en uitgebreid met eettafelbanken, krukken, stoelen, banken, bureaus en kasten. Nu wordt de collectie uitgebreid met de Olger bank.



Bank Olger
De Olger bank slaat de brug tussen de tafels en banken van Sav & Økse. Maar wat deze bank extra bijzonder maakt, is het samengaan van Scandinavisch en Nederlands design. Het massieve hout en de prachtige afwerking van de rugleuning verwijzen naar de Deense ontwerptraditie. Tegelijkertijd brengt de vorm van de bank een ode aan Nederlandse designbanken uit de jaren ’60. Vooral het open houten frame valt op.



Driezitter
Driezitsbank Olger wordt gemaakt van massief hout, naar keuze in eiken, beuken of walnoot. Standaard is keuze uit vier stofkleuren. Andere stoffen zijn op aanvraag. De houten constructie geeft het ontwerp een licht en luchtig karakter. De houten achterzijde maakt de bank ook vanaf de rug gezien een blikvanger.

Meer informatie:
De Machinekamer
www.demachinekamer.nl

Sav & Økse
www.sav-okse.nl

Publicatiedatum: