Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onderzoek naar kwaliteit en betrouwbaarheid

"Mandemakers Keukens steekt met kop en schouders uit boven de concurrentie"

De Nederlandse keukenmarkt is een competitieve en dynamische sector waarin consumentenvoorkeuren voortdurend veranderen. In 2022 voerde Qudata een uitgebreid marktonderzoek uit onder 1000 consumenten die recentelijk keukenproducten hadden gekocht.Uit het onderzoek bleek dat verschillende keukenwinkelketens verschillende sterke punten hebben, wat aangeeft dat consumenten diverse behoeften en voorkeuren hebben bij het kiezen van een winkelier. Mandemakers Keukens blijkt in de smaak te vallen.

"Mandemakers Keukens steekt met kop en schouders uit boven de concurrentie met maar liefst 90 procent van de klanten die de hoge kwaliteit van de producten noemt. Bovendien beschouwt 80 procent van de respondenten het merk als ‘zeer betrouwbaar’. Mandemakers Keukens heeft zich daarmee voor Nederlandse consumenten gepositioneerd als een betrouwbare keuze met een sterke focus op kwaliteit", luidt het.

Lees hier over het complete onderzoek.

Publicatiedatum: