Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee iconen in interieur bundelen hun krachten in de nieuwste SieMatic vestiging

Jan Jaap van der Neut (SieMatic by Intermat) en de gebroeders Van der Horst kennen elkaar al jaren en bundelen hun krachten in de nieuwste SieMatic vestiging: SieMatic aan de Poel.

SieMatic sluit naadloos aan bij de waarden van Co van der Horst en de andere labels die in de showroom in Amstelveen vertegenwoordigd zijn. Alle ‘lifestyles’ van SieMatic zijn vanaf begin volgend jaar, net als in het perfecte huis, het kloppend hart van het woonwalhalla. 500m2 maar liefst, op de eerste etage.


V.l.n.r. Jan Jaap van der Neut (Intermat), Stephan van der Horst (Co van der Horst), Rainier Zweep (SieMatic),

“Onze eerste samenwerking voor het prestigieuze Zuidas-project ‘Valley’ werd een ongeëvenaard succes en smaakte naar meer. SieMatic biedt de perfecte aanvulling op het totaalconcept van Co van der Horst en ons gedeelde streven naar perfectie – van ontwerp tot oplevering – is de sleutel naar succes. Wij zijn trots op deze stap en zien de toekomst rooskleurig tegemoet!”

De Nederlandse première van het nieuwste SieMatic design Mondial vindt plaats tijdens Masters Expo Amsterdam, waar de (oer-Hollandse) International Architect SieMatic Perry Hanssen zijn ontwerp onthulde en toelichtte.

Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com

Publicatiedatum: