Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fur-Textiles Nederland BV failliet verklaard

Fur-Textiles Nederland BV, onderdeel van de Britse YFF Group, is door de rechtbank Almelo failliet verklaard. De onderneming, met een showroom in Enschede, is gespecialiseerd in imitatiebont, vlamvertragende fleecestoffen en jerseys en pluche. Als curator is H. Aarnink aangesteld.

Al meer dan 30 jaar worden de producten van Fur-Textiles wereldwijd gebruikt als interieurtextiel, maar ook in de kledingindustrie zijn de producten van het Nederlandse bedrijf te vinden.De productie van de vlamvertragende fleecestoffen en jerseys, evenals het 'budget' imitatiebont, vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk. Het polyester polar fleece wordt geïmporteerd uit Azië en opgeslagen in de magazijnen in het VK en Nederland. Sinds 2000 produceert de YFF Group ook een collectie imitatiebont onder het merk Saluki; onder eigen beheer in Azië (Seoel, Shanghai en Hong Kong).

Meer informatie:
Fur-Textiles Nederland BV
Euregioweg 370
7532 SN Enschede
www.furtex.nl

Publicatiedatum: