Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Matrassenfabriek Simtex 25 jaar in Middelburg

Bij een fabriek denk je al snel aan lopende banden en automatisering, maar zó werkt de productie bij Simtex niet. Er worden weliswaar grote hoeveelheden matrassen geproduceerd, maar dat gebeurt nog wel grotendeels handmatig. Er staan maar een paar wat grotere machines in de bedrijfshal. Dat meldt online nieuwsmedium WijZijnDeStad.com.Simtex is een VOF onder leiding van Ilyas Arpaci, een ondernemer die in 1992 vanuit Turkije naar Nederland kwam. Hij begon ongeveer 30 jaar geleden met het maken van matrassen. Samen met zijn vriend Soner Kara, die al vanaf het begin met hem samenwerkt, vormt hij de basis van Simtex. Recentelijk is de zoon van Ilyas, Furkan Arpaci, ook betrokken bij het bedrijf. Hoewel Furkan studeert aan de TU Eindhoven, helpt hij zijn vader met verschillende taken, waaronder de website en pr en communicatie.

Simtex, dat bijna 25 jaar bestaat, levert matrassen aan meubelwinkels, webshops en groothandels. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten matrassen, waaronder speciale matrassen op maat en kussens voor schepen, caravans en campers. Recentelijk heeft het bedrijf zijn koers gewijzigd door een filiaal in het Franse Reims te openen en rechtstreeks aan particulieren te leveren.

Meer informatie:
Simtex
www.simtexvof.nl

Publicatiedatum: