Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twaalfde Praxis City-winkel opent de deuren

De twaalfde Praxis City-winkel opent aan de Zeilstraat 16-18 in Amsterdam de deuren. "Praxis blijft investeren in het winkelbestand en deze handige stadswinkel is weer een mooie toevoeging. In de City-winkel kunnen bewoners van Amsterdam Oud-Zuid en omgeving vanaf vandaag (woensdag 22 november, red.) terecht voor de belangrijkste klusbenodigdheden en verhuur van de meest gangbare machine", laat het bedrijf in een persbericht weten.



"In lijn met de duurzaamheidstrategie van Praxis is de nieuwe winkel gasvrij en wordt er gebruik gemaakt van LED-verlichting. De volledige winkelverlichting gaat pas om 5 voor 9 aan, daarvoor brandt de helft van de verlichting en ’s nachts staat uiteraard alles uit. Ook zijn er producten te vinden om thuis te verduurzamen, zoals tochtstrips en radiatorfolie."



Peter Mell, Teamleider van de nieuwe Praxis City-winkel, is enthousiast over de opening: "Met de Praxis City-winkels willen we klanten in stedelijke gebieden toegang bieden tot klusmaterialen en deskundig advies, zonder dat ze ver moeten reizen. We zijn dan ook verheugd om onze vierde Praxis City-winkel te openen in Amsterdam en de klussers uit de omgeving te verwelkomen. We hebben enthousiaste reacties uit de buurt ontvangen, een toekomstige klant heeft al beloofd een hamer te komen kopen."



Meer informatie:
Praxis
www.praxis.nl

Publicatiedatum: