Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
CIFF 2024 in Guangzhou (China)

Nieuw beursconcept en indeling: ruime ruimtes gewijd aan woonsector

De eerste fase van de 53e CIFF vindt plaats van 18 tot 21 maart 2024 in Guangzhou, China. De nadruk zal liggen op het onderwerp woninginrichting. De vakbeurs omvat drie thema's: 'Woonmeubilair', 'Woondecoratie & Woontextiel' en 'Tuinmeubilair, Zonnescherm & Vrije tijd'.

In de sector "huismeubilair" zullen woon- en eetkamermeubels een zeer belangrijke rol spelen, die volgens de organisatoren alleen al de grootste handelsbeurs ter wereld zou vertegenwoordigen die aan deze sector is gewijd. Meer dan 600 exposanten, waaronder Hobang, Senchuan, J&C, Grand Modern, Levia, Artsymen, Rudi, Bilaodian, DHF, etc. zullen 14 hallen en 150.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte bezetten, die vanaf dit jaar zal worden verplaatst naar Zone C van Canton Fair Complex en Zone E van PWTC Expo. het herdefiniƫren van het concept en de algemene tentoonstellingsindeling werd opnieuw ontworpen.

Dit gebied is vooral gericht op de vraag van internationale inkopers, inkoopmanagers voor grote projecten en interieurontwerpers, die hier een compleet assortiment en allerlei one-stop-oplossingen vinden voor eetkamer- en woonkamermeubilair, van eettafels tot stoelen , dressoirs en krukken Salontafels, TV-meubels, fauteuils en nog veel meer. Internationale bedrijven vinden hier ook alle OEM/ODM-diensten en de mogelijkheid om niet alleen commerciƫle maar ook productieve samenwerkingen aan te gaan.

In de 8 hallen van Zone C ligt de focus op modern meubilair (14.1 en 15.1), woonkamermeubilair (14.2), woonkamerdesign (15.2), woonkamer (16.2) en woonkamer/modern meubilair (14.3-16.3) . Terwijl in de 6 hallen van Zone E het ontwerp van eetkamers (E1), eetkamers (E2) en eetkamermeubilair (E3-E6) wordt gepresenteerd. De "CE Area Promenade" met de "Buyer Bar" is een zone waar versnaperingen worden aangeboden en er is een extra ruimte voor vergaderingen en onderhandelingen beschikbaar om het bezoek voor internationale kopers zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer informatie:
CIFF
www.ciff-gz.com

Publicatiedatum: