Sfeerruimtes op Domotex ontworpen door Holly Becker

Met de Mood Spaces geven gerenommeerde internationale ontwerpers inzicht in hun ontworpen ruimtescenario's, inclusief actuele woontrends en inspiratie.

Het Domotex keynote-thema "Floored by Nature" wordt opgepakt en onder de aandacht gebracht, waarbij het samenspel tussen vloer en muur enerzijds en tapijt, decoratieve stoffen en meubels anderzijds tot uitdrukking komt.

Deze installaties dienen onder meer als inspiratie voor de vakhandel en laten in de zin van ‘concept store’ formats zien welke producten in combinatie een themawereld kunnen vertegenwoordigen.

De door Holly Becker ontworpen Mood Spaces bevinden zich samen met het Carpet Design Award Forum in de "Rugs area" in hal 2.

Holly Becker
Holly Becker is interieurontwerper, journalist, boekenauteur en expert op het gebied van sociale media. Ze is een Amerikaanse die sinds 2009 in Duitsland woont en een echte pionier is in de designindustrie - ze begon met bloggen voordat sociale media überhaupt bestonden, als een van de eerste designbloggers in de Verenigde Staten in 2005.

Becker heeft meerdere prijzen gewonnen voor haar werk als journalist en auteur, waaronder de Readers Choice-prijs van het tijdschrift Myself in 2010. Ze heeft vier interieurboeken onder de serie 'Decorate', gepubliceerd in bijna 20 talen over de hele wereld. Haar debuutboek deelde huizen die ze van over de hele wereld stylede van topontwerpers als Jonathan Adler, Vincente Wolf en Tine Kjeldsen. Decorate was een van de eerste designboeken die in Amerika door een blogger werd gepubliceerd en de allereerste in Duitsland. Tegenwoordig zijn er meer dan 400.000 exemplaren van verkocht.

Becker werd later de eerste "influencer" in Duitsland die haar eigen woondecoratiecollectie lanceerde met Depot en later de eerste die opnieuw een woonmagazine lanceerde, Holly, met Gruner & Jahr, samen met een podcast, Hello Holly. Ze ontwerpt ook beursstands en werkt momenteel aan haar volgende wooncollecties voor verschillende merken in Europa en schrijft haar 5e interieurboek.

Holly Becker geeft ook lezingen en workshops over design, sociale media en designtrends in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Europa op enkele van de meest prestigieuze designevenementen ter wereld, waaronder imm Keulen.

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.