Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vijf feestelijke trends:

Interieurontwerpers delen hun decoratietips voor kerst

Interieurontwerpers integreren dit kerstseizoen een mix van klassieke elementen en hedendaagse trends in hun feestelijke decoratie. Homes & Gardens heeft inzichten van experts verzameld om de toonaangevende kerstdecoratietrends van dit jaar te achterhalen.

Organische elementen
Interieurontwerpster Marie Flanigan vindt inspiratie in de natuur en pleit voor het gebruik van organische elementen zoals gedroogde citrusvruchten in de kerstdecoratie. Deze eenvoudige toevoeging geeft traditionele decoraties ook extra kleur.

Tafelkaarsen
Bethany Adams stelt een inventieve manier voor om een Victoriaanse schouw te versieren. Met een assortiment kegelvormige tafelkaarsen in verschillende kleuren en maten te midden van buxusgroen, voor een nieuwe kijk op de traditionele adventskrans.

Jewel-tonen
Emily Henderson, een invloedrijke interieurontwerpster bekend om haar expertise op het gebied van stijl, neigt naar jewel-tinten voor een opvallende uitstraling deze kerst. Ze pleit voor het gebruik van rijke blauw- en groentinten, okergeel en bordeauxrood in het decor, in plaats van de gebruikelijke rood- en groentinten.

Scandinavisch rustiek
Kathy Kuo ziet een terugkeer van de tijdloze Scandi-geïnspireerde kerstdecoratie. Met de nadruk op lichte houten kaarsenhouders, organische kransen en traditionele Noordse volkskunstmotieven, stelt Kuo een eenvoudige maar elegante benadering van seizoensdecoraties voor.

Stille luxe
Chrissie Rucker, oprichter van The White Company, pleit voor een benadering van stille luxe voor vakantiedecoratie. Haar visie omvat warme kleurenschema's, een overvloed aan kaarslicht en seizoensgroen.

Of je nu kiest voor natuurlijke elementen, kleurrijke accenten, rustieke eenvoud of luxueuze warmte, deze idee├źn kunnen je inspireren om je huis tijdens het feestelijke seizoen te transformeren.

Bron: www.homesandgardens.com

Publicatiedatum: