Opening grootste Keramiek Inspiratie Centrum in centraal gelegen Ede

MBI De Steenmeesters opent van 27-29 november de deuren van haar nieuwe keramiek Inspiratie Centrum in het centraal gelegen Ede. Dit wordt de grootste showroom voor keramische tegels in de regio. Hiermee bekrachtigt MBI haar positie als belangrijke keramiek importeur en distributeur van Nederland. Tijdens de feestelijke opening van het Inspiratie Centrum zal MBI haar nieuwste collectie CeraVision presenteren in het bijzijn van een selecte groep klanten en pers. Jij bent van harte uitgenodigd!

MBI vertegenwoordigt tevens de gerenommeerde merken Imola Ceramica en Casalgrande Padana. Ook van deze merken worden de nieuwste collecties gepresenteerd. Uniek is de collectie Bathmood van het exclusieve merk Mirage, een complete oplossing voor de inrichting van badkamers. Deze wordt voor het eerst in Nederland getoond.

Binnen een aantal maanden heeft MBI samen met partners een showroom met een oppervlakte van 1500m2 gerealiseerd waar ontwerpers, stylisten en andere klanten terecht kunnen voor high-end inspiratie en projectadvies. De partners die samen hebben gewerkt met het MBI Team aan dit project zijn Thebalux (badmeubels), Lagoo (kranen), Teak & Living/ Hamer (badmeubels) en Alex Construct (uitvoerder).

De opening zal gevierd worden in een verfijnde sfeer onder het genot van drinks & bites. Het programma zal plaatsvinden tussen 16.30u en 21.00u, met woensdagavond 29 november een vrije inloopavond. Maandag- en dinsdagavond is het een besloten evenement en is aanmelden verplicht.

Meer informatie:
De Steenmeesters
www.desteenmeesters.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.