Eénjarig jubileumfeest HQ Pro Shop

"Afgelopen vrijdag vierden we het 1-jarig jubileum van de HQ pro Shop met een feestelijk programma voor onze klanten. We kijken terug op een jaar vol met mooie momenten in onze shop en wat we het afgelopen jaar hebben mogen bereiken." Dat laat een woordvoerder van het jubilerende bedrijf weten.

"Het programma begon om 16:00 waar onze leverancier Soudal een demonstratie en informatie gaf over hun lijm- en kitproducten. Daarmee werd er inzicht gegeven in het gebruik en de toepassingen van hun producten. Soudal is een merk die we sinds de zomer nieuw in de shop voeren en we zijn trots op de toevoeging in ons assortiment."

"Daarnaast was leverancier Unifloor aanwezig, expert op het gebied van ondervloeren. Zij stonden klaar om alle vragen over ondervloeren te beantwoorden en hun expertise te delen met ons publiek."

"We kijken enorm uit naar de komende jaren, waarin we streven naar groei en de voortdurende aanpassing van ons assortiment aan de behoeften van onze klanten."

Afhaallocatie
"De HQ Pro Shop is een afhaallocatie voor de vloerenprofessional en stoffeerder, onderdeel van Hamat. Het bedrijf dat al meer dan 30 jaar een gevestigde naam is in Nederland als het gaat om vloeroplossingen. Als specialist in vloeren en entreezones is Hamat actief in meer dan 50 landen."

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
7:00 - 12:15 uur
13:00 - 17:00 uur
En op afspraak.

Meer informatie:
HQ Pro Shop
Spoelstraat 16
8281 JT Genemuiden
+31 (0)6 50 26 36 46
www.hqproshop.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.