Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor een vernieuwde winkelervaring

Kees Smit Tuinmeubelen Experience Store XXL in Amersfoort ondergaat transformatie

"Van maandag 20 november tot donderdag 14 december zal onze Experience Store XXL in Amersfoort tijdelijk gesloten zijn om een opmerkelijke transformatie te ondergaan. We zetten deze stap om onze klanten een nog betere winkelervaring te bieden, vol inspiratie en vernieuwing", laat Kees Smit Tuinmeubelen in persbericht weten.

"De winkel zal gedurende deze periode worden voorzien van duurzame LED-verlichting, een nieuwe vloer, een eigentijdse balie en een compleet nieuw kleurenpalet. Deze veranderingen zijn ontworpen om onze klanten vanaf medio december te verwelkomen met een frisse en inspirerende omgeving, waar ze de nieuwste trends en mooiste tuinmeubelinspiratie kunnen ontdekken."

Wat kan men verwachten na de transformatie:
Duurzame LED-verlichting:
We zetten een stap in de richting van duurzaamheid door energie-efficiƫnte LED-verlichting te installeren om bij te dragen aan een groenere toekomst.
Nieuwe vloer: Een frisse start verdient een frisse look.
Moderne balie: Onze nieuwe balie zal niet alleen dienen als een servicepunt, maar ook als het hart van onze vernieuwde winkel.
Nieuw kleurenpalet: Ontdek een wereld van mogelijkheden met ons volledig nieuwe kleurenpalet. We hebben zorgvuldig gekozen voor kleuren die niet alleen harmonieus samenkomen, maar ook de diversiteit van ons assortiment tuinmeubelen accentueren.

De winkel zal vanaf donderdag 14 december weer open zijn.

Meer informatie:
Kees Smit Tuinmeubelen
www.keessmit.nl

Publicatiedatum: