Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijke familiegeschiedenis van Hessel Lubbers gaat terug tot het jaar 1900

In een thema-editie over familiebedrijven van OnderNamen.nl, een platform dat naar eigen zeggen ondernemers met elkaar verbindt en de naamsbekendheid van bedrijven vergroot, komt Hessel Lubbers aan het woord. Hij heeft zes slaapvestigingen, waaronder een Hästens Store in Utrecht en een Auping Store en Hästens Store in Amersfoort. Zijn rijke familiegeschiedenis gaat terug tot het jaar 1900.


Het familiebedrijf van eigenaar Hessel Lubbers heeft 23 medewerkers. FOTO SLAAP XPERT

Hessel, die in zijn afstudeerjaar op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam zat, rolde direct uit school de zaak in. "Ik was 23 en zat op de stoel van mijn vader. Dat waren pittige jaren. Dan moet je door schade en schande wijs worden. Het heeft er wel toe geleid dat ik snel op eigen benen kon staan", zegt hij in het interview met OnderNamen.

Na zes jaar breidde Hessel uit met zijn eerste beddenzaak. "Het beddenvak trok me vanwege het technische aspect en het persoonlijke advies aan mensen over een goede en gezonde nachtrust. Daarbij kwam dat er in die tijd nauwelijks beddenspeciaalzaken waren. Ik zag kansen. Wel was er toen al een concept dat Morgana heette. Ik sloot me daarbij aan en opende 23 jaar geleden een Morgana beddenwinkel op de woonboulevard in Doetinchem."

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: