Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Akkoord op federaal vlak over modernisering en vergroening investeringsaftrek

Fedustria-bedrijven schrijven memorandum

Over negen maanden staan de verkiezingen in Belgiƫ op de planning. De beroepsfederatie Fedustria - waar de meerderheid van de bedrijven c.q. leden afkomstig zijn uit West-Vlaanderen en de voorzitter uit Menen (Jan Desmet van Decospan) - heeft in een onlangs gepubliceerd memorandum nu al een schot voor de boeg gelost. Karla Basselier, de opvolgster van Fa Quix, slaat in dat memorandum nagels met koppen.


Foto: Mathy Bols.

"Het bedrijfsleven zit vol uitdagingen", stelt Karla. "Onze ondernemers gaan ze elke dag met meer enthousiasme aan, maar ze moeten kunnen rekenen op de steun van het beleid. Van het regionale tot het federale en Europese niveau. We zijn ervan overtuigd dat het behoud en de verdere ontwikkeling van een sterke maakindustrie in Vlaanderen een grote troef is voor ons land. Want hier ontstaan innovaties die hand in hand gaan met duurzaamheid. Een florerende industrie gaat samen met economische en sociale, maar ook met duurzame groei. De cijfers bewijzen het: onze industrie kan groeien en tegelijkertijd haar ecologische voetafdruk verkleinen. Dat is ook onze troef."

Lees hier het complete memorandum van Fedustria.

Publicatiedatum: