Umo Art & Design slaat handen ineen met meerdere bedrijven en ontwerpers

Binnenkort zijn de kunstwerken van Umo Art & Design te bewonderen op de Excellent Woonbeurs. Vier dagen lang zullen toonaangevende bedrijven uit het high-end segment een sfeer van luxe, warmte en elegante schoonheid creëren door prachtige samenwerkingen. Naast deze samenwerking zijn zij ook andere samenwerkingen gestart en is er een nieuwe collectie gelanceerd.

''Onze kunstwerken worden tentoongesteld in de designwoning van interieurarchitect Daniela Cupello. Zij weet als geen ander hoe je een sfeer van elegantie en klasse neerzet, die tegelijkertijd inspirerend en tijdloos is. Ze werkt graag met warme en natuurlijke materialen zoals hout, marmer, linnen, velours en zijde. In combinatie met onze unieke, indrukwekkende kunstwerken ontstaat er een synergie die echt tot leven komt!,'' vertelt eigenaar Maurits Pit.

Ook in De Lodge, die ontworpen wordt door interieurdesigner Hans Kuijten, zijn diverse Umo Art & Design kunstwerken te zien. ''Warm, rauw, mannelijk en sexy! Hij prikkelt je zintuigen met robuuste materialen zoals staal, hout en leer met een vleugje luxe.''


Links Maurits Pit met Jaap van de Starre, eigenaar van Hofstede Raanhuis tijdens Meubelbeurs Brussel.

Meubelbeurs Brussel
Ook op de Meubelbeurs in Brussel, die begin november plaatsvond, waren de kunstwerken van Umo Art & Design te bewonderen. Het bedrijf sloeg de handen ineen met Hofstede Raanhuis, die in hun stand de verbinding tussen materialen, kleuren en design lieten zien.

Maurits over deze samenwerking: ''We hebben speciaal op maat kunstwerken gecreëerd die perfect bij hun stand, meubels en wensen paste. We zijn trots op deze samenwerking, waarbij kunst en interieurdesign elkaar versterken. Het was geweldig om te zien hoe onze kunst een belangrijke rol speelde in verbinding tussen alle elementen. Hierdoor was er veel belangstelling voor onze werkwijze.''

Nococuadro-collectie
Met een kleine vertraging is de Novocuadro-collectie uit Spanje eindelijk geleverd. De kunstwerken zijn innovatief, modern en hebben een gedurfde uitstraling, met als doel unieke sferen te creëren

De kunstwerken zijn te bewonderen in de galerie. Als je liever hebt dat Maurits met de kunstbus bij je langskomt, neem dan snel contact met ons op en hij komt graag naar je toe!

Meer informatie:
Umo Art en Design
info@umoartdesign.com
www.umoartdesign.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.