Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Stijl is meer Italiaans, het merk heeft veel mooie relaxfauteuils"

Tjip Spinder van Interior Tjip neemt Deens meubelmerk in zijn portfolio

Tjip Spinder van agentschap Interior Tjip gaat aan de slag voor Flexlux. Hij neemt in Nederland en op de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) de verkoop van het Deense meubelmerk voor zijn rekening. "Flexlux valt onder de Actona Group, waar ook SITS bijhoort. Mijn partner en vriendin Thea presenteren onze nieuwe collectie op de komende Esprit Meuble in Parijs (dit weekend) en in januari op Maison&Objet in Parijs en IMM in Keulen", laat Tjip weten.Volgens hem is Flexlux een hele mooie aanvulling op SITS. "Deze stijl is meer Italiaans. Het merk heeft veel mooie relaxfauteuils, met een zeer goed prijskwaliteitsverhouding. Dat Flexlux ook onderdeel is van de Actona Group, betekent dat het financieel een heel sterk merk is. Dat streven we uit te breiden in Nederland. Ze hebben mij gevraagd vanwege SITS, waarvoor ik dus ook de sales doe en waarover ze zeer tevreden zijn. Zowel voor mij als voor hun was de keuze dus niet zo moeilijk."

Hoe onderscheidt Flexlux zich van andere meubelfabrikanten?
Tjip: "Door hun korte levertijden en zeer goede kwaliteit. Verder is het een betrouwbaar en financieel zeer sterk bedrijf. Ook zijn ze zeer sterk in marketing. Voor wederverkopers hebben ze daar mooie tools voor. Deze zullen in het komende jaar nog worden uitgebreid."

Tjip Spinder is met zijn partner Thea ook actief voor andere labels, zoals My Modern Home en Franco Furniture. "Voorlopig zijn we niet van plan om nog meer merken toe te voegen. Zo is het wel genoeg. Alles dat we doen, willen we goed doen", benadrukt hij.

Hoe is 2023 voor jouw agentschap verlopen?
Tjip: "We zijn tevreden in Nederland voor 2023, hebben weer een mooie omzetplus gemaakt en een aantal goede dealers erbij gekregen."

Wat zijn je verwachtingen voor het komende jaar?
"2024 wordt, denk ik, een heel belangrijk jaar waarin winkeliers en dealers zich meer zullen richten op minder, maar wel zeer betrouwbare en onderscheidende merken.
De consument wordt steeds kritischer en bewuster van wat ze willen. Wij zullen één van deze merken zijn. Hier ben ik van overtuigd."

Het merk heeft volgens Tjip veel mooie relaxfauteuils, met een zeer goed prijskwaliteitsverhouding.

Meer informatie:
FlexLux
www.flexlux.com

Interior Tjip
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
+31 6 27 52 53 32
[email protected]