Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De badkamertrends van 2024: een kijkje in de toekomst met JEE-O

De badkamer is veel meer dan een functionele ruimte in ons huis. Het is een plek waar we ontspannen, ontsnappen aan de dagelijkse drukte en genieten van een beetje luxe. In 2024 worden badkamers getransformeerd tot ware oases van rust en schoonheid, en wij staan klaar om je mee te nemen op een reis door de toekomst van badkamerdesign. Laten we eens kijken naar de vijf belangrijkste badkamertrends van 2024 en hoe de verschillende series van JEE-O hier perfect op aansluiten.

Trend 1: Organische vormen en futuristische vibes
Ook in 2024 zien we de organische, gestroomlijnde vormen terugkomen in de moderne badkamer. De flow serie speelt hier perfect op in. Deze serie biedt elegantie en innovatie in één ontwerp. De vloeiende lijnen en organische vormen van de flow serie geven je badkamer een tijdloze en toch moderne uitstraling. Zo wordt de badkamer een plek waar je je in een andere wereld waant.

Trend 2: Art deco comeback: say hello to statement pieces
Art deco is terug en sterker dan ooit. Deze stijl uit 1920 wordt vaak gekenmerkt door rijke kleuren en materialen, geometrische figuren en gestileerde vormen. Met de bloom serie creëer je een echte art deco look and feel. Met de gedurfde ontwerpen en luxe uitstraling van deze serie maak je een statement in je badkamer. Het is niet langer een vergeten ruimte, maar een plek waar je je persoonlijke signatuur terugvindt.

Trend 3: Ruwe materialen uit de natuur
In 2024 verlangen we meer en meer naar een connectie met de natuur, zelfs in onze badkamers. Door te werken met natuurlijke materialen en aardse tinten creëer je de uitstraling van een waar paradijs. De aardse uitstraling van de soho serie brengt deze natuurlijke touch naar je badkamer. Denk aan hout, steen en beton gecombineerd met strakke lijnen. Het resultaat? Een badkamer die warmte en rust uitstraalt.



Al met al belooft 2024 een fascinerend jaar te worden in de wereld van badkamers. Of je nu houdt van natuurlijke vormen, onbewerkte materialen, een eclectische mix of je eigen rustgevende plekje, JEE-O biedt badkamerconcepten om aan al jouw wensen te voldoen.
Wil je het hele jaar door inspiratie voor je badkamer? Volg ons dan op Instagram of Pinterest.

Lees hier de andere trends.

Meer informatie:
JEE-O
www.jee-o.com

Publicatiedatum: