Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hanolux verwarmt klanten met heropening Bar Vurig en Warmmakers

Wie droomt van een winter in eigen tuin, vindt inspiratie bij Hanolux in Turnhout dit eindejaar. De wellness- en outdoor living specialist etaleert vanaf zondag 19 november voor de gelegenheid al zijn Warmmakers. Vuurschalen, winterbarbecues en terrasverwarmers, maar ook (barrel)sauna’s en authentieke Jacuzzi’s zijn er in vol ornaat te bewonderen.

Bar Vurig
Na een bezoek aan de showroom kan je terecht in de sfeervolle winterbar van het bedrijf, Bar Vurig. Daar kan je onder meer genieten van een smakelijke kop gemberthee, een glaasje cava en heel wat kruidige mocktails. Een ervaren grillmeester verwent alle bezoekers met knapperig gegrilde hapjes op de indrukwekkende barbecues van Ofyr en Traeger.



Iedereen is er welkom, van toevallige passanten tot vaste klanten. Wens je ook persoonlijk advies voor de aankleding van jouw tuin en terras? Met meer dan 50 jaar ervaring staat team Hanolux voor de bezoekers klaar.

Meer informatie:
Hanolux
Steenweg op Zevendonk 191
2300 Turnhout
www.hanolux.be

Publicatiedatum: