Keukenfabrikant opent designwinkel in Emmen

De Deense keukenfabrikant Kvik opent vandaag (16 november) de deuren van haar nieuwe Deense designwinkel in Emmen. De vestiging wordt geleid door franchisenemers Eef Los (42) en Wilfred van Marle (34) die in 2021 al een Kvik winkel openden in Zwolle. Kvik staat bekend om duurzaam, tijdloos design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De vestiging in Emmen is gebouwd volgens het nieuwe huiselijke winkelconcept van Kvik en beschikt over een zorgvuldig geselecteerd assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten.


Team Emmen, van links naar rechts: Zahide Delibasi, Anna Oosting, Wilfred van Marle en Eef Los


Een logische vervolgstap
Tweeënhalf jaar na de opening van hun Kvik winkel in Zwolle, staat Wilfred en Eef een nieuw avontuur te wachten. “We hadden altijd al de ambitie uit te breiden. Met de opening van Kvik Emmen wordt deze droom werkelijkheid,” vertelt Eef. “Emmen is een groot gebied met veel inwoners. Bovendien zien we dat de mensen in Emmen graag meegaan met hun tijd en openstaan voor nieuwe ideeën en initiatieven. Uitbreiden naar dit gebied voelt als een logische stap.” De nieuwe Kvik winkel bevindt zich in het centrum van Emmen. “Klanten kunnen bij ons gemakkelijk een bezoek combineren met een bezoek aan andere winkels in de omgeving.”

Betrokkenheid als succesformule
Voordat Eef en Wilfred hun eerste Kvik winkel openden, werkten ze al samen in sales. “We zijn goed op elkaar ingespeeld, en worden daarnaast bijgestaan door een fantastisch team,” vertelt Wilfred. “Dat zien we terug in het succes van Kvik Zwolle. In de algehele keukenbranche daalt de verkoop, terwijl onze verkoopcijfers stijgen.” De succesformule die Wilfred en Eef in Zwolle hebben ontwikkeld, zetten ze in Emmen door. “Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Dit houdt in dat we bij elke aankoop van A tot Z betrokken zijn. We onderhouden het contact met de klant en meten zelf de keuken in. Het montage team hebben we in huis, waardoor we snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Iedereen kan een keuken verkopen, maar de kunst is de klant tevreden te houden na de levering en als ambassadeur te verbinden aan je merk.”

Huiselijke en inspirerende sfeer
De kennis en ervaring die Wilfred en Eef de afgelopen jaren hebben opgedaan in Zwolle passen ze onder meer toe in de samenstelling van de winkel in Emmen. “We weten inmiddels wat wel en niet werkt. Dit zie je terug in onze showroom. Van de keuze voor specifieke apparatuur tot de zichtbare keukenmodellen, overal is over nagedacht,” aldus Eef. “Daarnaast hebben we volgens het nieuwe winkelconcept van Kvik met behulp van de juiste verlichting, geur, muziek en aankleding een meer huiselijke en inspirerende omgeving gecreëerd.”

Meer informatie:
Kvik
Noorderplein 112
7811 MG Emmen
www.kvik.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.