Automobiliste ramt pui interieurzaak

Deze week reed een vrouw met haar auto tegen de gevel van interieurzaak Aanhuis.nl in Gieten, waardoor de gevel beschadigd raakte. Corrie Veldman, de eigenaresse van de interieurzaak, bevond zich op kantoor toen ze een doffe knal hoorde. In eerste instantie dacht ze aan een vogel, maar de aanhoudende deurbel deed haar anders vermoeden.


De bestuurster probeerde haar elektrische auto te parkeren, maar om onbekende redenen liep dit mis, resulterend in een botsing met het winkelpand. Hierdoor liep de gevel schade op, en de auto raakte licht beschadigd. Gelukkig bleef de bestuurster ongedeerd.

Corrie Veldman benadrukt dat de schade beperkt is tot materiële zaken. Ze is opgelucht dat het goed gaat met de bestuurster van de auto. Ondanks de schade bleef de interieurzaak in Gieten die middag geopend. "Er komt binnenkort een bedrijf dat de initiële schade zal herstellen. De gevel is ontzet, de verwarming is beschadigd en het glas is gebroken. De eerste schrik is in ieder geval voorbij," vertelde Veldman tegen RTV Drenthe.

Indexfoto © Magicshapes | Dreamstime.com

Meer informatie:
Aanhuis.nl Gieten
Panderpad 1
9461 GZ Gieten
www.aanhuis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.