Bensons for Beds ziet omzet 7% plussen

"In het volgende jaar gaan we ervan uit dat de markt uitdagend zal blijven, vooral voor grote aankopen. Maar als bedrijf hebben we het vertrouwen dat wat we doen positieve resultaten oplevert", zegt Nick Collard, CEO van Bensons for Beds.

Bensons for Beds heeft zijn positieve verkoopdynamiek voortgezet gedurende het jaar in een moeilijke markt, met een jaarlijkse groei van +7% in vergelijkbare winkelverkopen voor het jaar dat eindigde op 30 september 2023.De resultaten volgen op de consistente verkoopvooruitgang van de detailhandelaar in het eerste kwartaal (+7%), het tweede kwartaal (+9%), het derde kwartaal (+8%) en het vierde kwartaal (+7%), en dit alles als gevolg van een transformatie-strategie waardoor het bedrijf winstgevendheid heeft weten te herstellen ondanks ongunstige weersomstandigheden en verminderde consumentenbestedingen die de bezoekersaantallen beïnvloeden, onder leiding van Nick Collard, die in mei 2022 CEO werd, en zijn team.

Meer informatie:
Bensons for Beds
www.bensonsforbeds.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.