Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Desert Rose introduceert eigen collectie dienbladen van travertin en marmer

Sinds een paar maanden heeft Noura Baltagi haar focus volledig verlegd naar haar Europese vintage winkel. De eigenaresse heeft onlangs haar interieurdiensten beëindigd om stappen te kunnen zetten met Desert Rose - Authentic Living.

Desert Rose introduceert nu een eigen collectie dienbladen van travertin en marmer. De plateaus hebben door de houten pootjes een vintage look, wat zorgt voor een warme en rustieke uitstraling. De dienbladen zijn verkrijgbaar in twee formaten en drie verschillende modellen, waardoor er voor elke smaak en behoefte een optie is.

"Dienbladen behoren tot de meest veelzijdige en functionele woonaccessoires. Er zijn eindeloze manieren om een dienblad te gebruiken, van enkel decoratief tot praktisch en functioneel," informeert Noura op de website. "Dankzij hun tijdloze schoonheid passen de dienbladen van marmer en travertin in elk interieur, van landelijk, wabi-sabi (een Japanse esthetiek die de schoonheid van imperfectie omarmt) en industrieel tot moderne en Scandinavische invloeden."



De marmeren dienbladen komen uit de Carrara-regio in Toscane, Italië. De regio staat al eeuwenlang bekend om zijn marmergroeven, waaruit dit prachtige marmer gewonnen wordt. Carrara marmer herken je aan de witte kleur met de kenmerkende grijze aders en heeft een matte fluweelzachte uitstraling. Deze aderen variëren van subtiel en delicaat tot intens en dramatisch, wat elk dienblad uniek maakt; geen enkel dienblad is hetzelfde.

Travertin heeft weer een heel andere uitstraling dan marmer. Deze kalksteen staat bekend om de warme, aardse tinten en kenmerkende gaatjes en putjes. Elk kenmerk vertelt een verhaal over de steen die al miljoenen jaren oud is.



De komende week kunnen de dienbladen en trays met een eenmalige introductiekorting van 15% worden besteld. Daarnaast maakt elke pre-order automatisch kans op een gratis natuurlijke geurkaars. De pre-orders worden op 19 december verzonden, zodat deze voor de kerst geleverd zijn.

Meer informatie:
Desert Rose - Authentic Living
www.desert-rose.nl

Publicatiedatum: