Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Royal Goedewaagen over de Heritage collectie:

"Van ontwerp tot eindproduct, elke stap is uitgevoerd in de eigen Drentse fabriek"

'Een eerbetoon aan vakmanschap en tijdloos ontwerp', zo omschrijft Royal Goedewaagen de Heritage collectie van uit één van de oudste aardewerkfabrieken van Europa. De collectie bestaat uit een compleet servies en kandelaren, dat volledig is gemaakt met behulp van authentieke mallen. Van het ontwerp tot het eindproduct, elke stap om dit servies te maken is uitgevoerd in de eigen fabriek in Drenthe. Daarbij is de collectie zo ontworpen dat het goed combineert met andere serviezen. Zo is het niet alleen 100% Nederlands maar ook 100% tijdloos.



De kleuren die voor de collectie zijn gebruikt, zijn tinten afkomstig uit het productieproces in de fabriek, zoals Frisian White, Water Blue, Clay Grey, Cobalt Blue, Coal Black en Bisque Beige maar ook nieuwe kleuren als Quartz pink, Marigold yellow en Clay red. Deze zijn prachtig te combineren met bestaande serviezen in bijvoorbeeld Delfts Blauw, maar het combineert net zo goed met een eenvoudig basisservies.



De Heritage collectie is online verkrijgbaar via de webiste van Royal Goedewaagen en onder andere bij Senses of Living (Deventer), De Gedekte Tafel (Den Bosch), De Espeterhoeve (Barneveld), EDUARD (Leiden), Nijhof (Baarn) en vanaf mei ook bij LOODS5 (Zaandam) en Foodies in Heels (Eindhoven).

Meer informatie:
Royal Goedewaagen
Glaslaan 29a
9521 GG Nieuw-Buinen
+31(0)599 - 616090
[email protected]
www.royalgoedewaagen.com

Publicatiedatum: