Sunbrella onthult nieuwe collectie Marine

De nieuwe collectie Sunbrella Marine, die ter gelegenheid van de nieuwste editie van Metstrade in Amsterdam wordt voorgesteld, bestaat uit een assortiment van meer dan 200 verschillende stoffen. Deze stoffen van Sunbrella Marine zijn gewijd aan de bescherming van boten en hun bemanning, alsook meubilair voor binnen en buiten.Sunbrella biedt een overvloed van ideeën op het vlak van nautische stoffen die aan alle behoeften voldoen, zowel voor motorboten, zeilboten als elektrische boten. Dankzij de uiterst innovatieve R&D-expertise blijft het merk voortdurend vernieuwen en ontwikkelt het steeds nieuwe oplossingen die technische prestaties kundig combineren met esthetische aantrekkingskracht.

Deze nieuwe marinecollectie viert de natuur als een wind van vrijheid en terugkeer naar de basis via een grote verscheidenheid aan landschappen, van diepe oceanen tot groene meren en van hete rukwinden tot okerkleurige woestijnen. Deze verschillende werelden worden weerspiegeld in het rijke kleurenpalet van het gevarieerde assortiment: van diepblauw tot watergroen, van beige tinten tot goudgeel en terracotta.

De stoffen herdefiniëren de ervaring en sensaties van de pleziervaart voor nog meer comfort en bescherming aan boord. In combinatie met een subtiel spel van texturen bieden ze grote vrijheid om de verschillende textielelementen van elke boot harmonieus samen te stellen.

Meer informatie:
Sunbrella
global.sunbrella.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.